joi, 30 decembrie 2010

Now I'm chef .


 PRIMUL MEU TORT (comestibil) trebuie specificat. Desigur si efortul a fost pe masura (aproximativ 20 min). E simplu, mai greu a fost sa curat dupa actually cred ca si acum am ratat cativa stropi :D, Am folosit piscoturi, frisca si putina cafea, iar pentru impunatorul decor :)) putina ciocolata topita (the worst part) a inceput sa iasa fum si nu stiam de ce . Ciocolata s-a lipit de vasul in care era. Thanks God am pus putin lapte si s-a mai domolit. Adevarul e ca visam sa arate altcumva dar cum inspiratia m-a prins fara ustensilele necesare am ramas la faza de bulinute facute cu un pai. Anyway stiu ca macar la gust e bun, nu are de ce sa nu fie.
Cred ca e prima data cand scriu atat de mult pe blog. Pana acum ma rezumam doar la poze. E un sentiment ciudat. Oricum nu o s-o fac prea des, asa ca acum imi permit sa scriu si eu putin, am cateva probleme cu g-u de la tastatura , so imi cer scuze daca l-am omis pe undeva. 
De fapt singura mea scuza ptr care scriu atat e ca ma plictisesc teribil. But I still have a brilliant idea cred ca o sa ma uit la un film "Harriet the Spy Blog Wars " sta de ceva timp si asteapta sa-l vizionez. 
That's all, have a nice day si sa fiti cuminti :*
Aaaa si era sa uit sa atasez un clip cu o melodie care m-a amuzat teribil.

Un comentariu:

Related Posts with Thumbnails