duminică, 6 februarie 2011

BONUS POST:Machiaje care sperie barbatii :))

Cred ca o sa fac un obicei din asta: IN WEEKEND VOI AVEA DOUA POSTARI/ZI. So, iata inca o "BONUS POST" cum imi place mie s-o numesc. 
SUBIECTUL, machiaje care sperie barbatii. E bine de stiut ca nu atrage pe nimeni ridicolul sau opulenta dusa la extreme. Sa ne amintim totusi ca „ce-i prea mult strică". Let`s see how it works:


1. FARDURI STRIDENTE PE PLEOAPA:
E adevarat, se poarta mai ales vara dar NU LA PRIMA INTALNIRE . Asta daca nu vrei ca pretendentul tau sa exclame un "wwweeeekk" si sa fuga cat il tin picioarele.

2.AUTOBRONZANTUL IN EXCES/SOLAR IN EXCES:

Da stiu, fiecare vrem o piele aramie, de ciocolata and so on dar cu limitaaaa. Bineinteles daca vrei sa areti ca un puisor proaspat scos de la rotisor esti libera s-o faci.

3.RUJ PE DINTI:
Nu cred ca mai e ceva de zis. Sa fim seriosi, cui ii place un ranjet mazgalit cu ruj? 

4.OBRAJI FARDATI CA UN CLOVN:
Nu vei rezolva absolut nimic daca apelezi la prea mult blush.Îl vei pune pe individ într-o situaţie stânjenitoare, iar tu vei arăta precum o păpuşă Barbie.

5.GENE FALSE PREA LUNGI:
Nu e nimic greşit în a apela la gene false, dar cele cu pene, paiete, cristale Swarovski sau extrem de lungi şi dese, înseamnă prea mult! Crezi ca e asa tampitel sa nu se prinda? Let`s be serious, se va amuza copios:))

6.SPRANCENE CREIONATE IN EXCES:
Sprâncenele subţiri şi accentuate ale lui Marlene Dietrich nu mai sunt, de mult, în trend. Dar nici sprâncenele foarte negre, create cu creionul, nu e pe gustul bărbaţilor.Natural is better. Nu cred c-ai vrea sa creezi senzatia ca "atunci cand vine ploaia iti spala fata cu totul".

7.PUDRA CA TENCUIALA:
Cremă pentru faţă, bază de machiaj, fond de ten, anticearcăn şi un strat gros de pudră. E mult si cand citesti dar sa ai si pe fata :o 

8.PREA MULT PARFUM:
Chiar dacă eşti înnenbunită nu e cazul să-l foloseşti în exces!
Pielea neepilată. Nimic nu e mai inestetic decât nişte picioare, braţe sau axile neepilate.Să fii femeia cu musaţă nu e atrăgător deloc.

Deci daca vrei sa areti asa la prima intalnire :
Sa nu pleci dezamagita daca vei fi respinsa:))

HAVE A NICE SUNDAY !!!

2 comentarii:

Related Posts with Thumbnails