miercuri, 23 martie 2011

Cei mai frumosi ochi din lume (TOP 10)

       

10. Charlize Theron 
Are ochi mari,dar mai are ceva.A castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rolul principal din Monster. 


9. Sophia Loren
Are ochi sexi,dar mai are ceva.A castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rolul principal din Ciociara, La.


8. Kristin Kreuk
Are ochi verzi minunati si a inceput cu rolul din filmul “Smallville” ca Lana Lang si l-a sarutat (printre altele) pe Superman.

7. Giada De Laurentiis
Si ochii ei sunt minunati,dar mai este ceva.Ea e maestru bucatar si are programul sau de gatit, Everyday Italian, care se transmite pe Food Network din 2003.

6. Sharbat Gula
Ochii ei verzi,stralucitori sunt fascinanti si e cunoscuta ca fata de pe coperta National Geographic pentru ca Steve McCurry a fost destul de norocos sa o fotografieze.Fotografia ei este cea mai populara pe care a publicat-o revista.

5. Audrey Hepburn
Desigur si ochii ei sunt frumosi,dar mai e ceva.A castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rolul principal din Roman Holiday.


4. Elizabeth Taylor
 Ochii ei albastri fac ca cerul sa para palid, dar a castigat si doua Oscaruri,cate unul pentru fiecare ochi.Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal din filmul Who’s Afraid of Virginia Woolf?si rolul pentru cea mai buna actrita in rolul principal din Butterfield 8.


3. Lynda Carter
 Ochii albastri azurii si stralucitori sunt minunati,dar Lynda a fost supereroina Wonder Woman si a castigat TV Land Award ,2004 pentru cea mai supereroina “Wonder Woman” difuzat in 1976.


2. Angelina Jolie
 Ei bine,ochii ei sunt splendizi si te lasa fara grai,iar buzele ei sunt incredibile.Ea este fiica lui Jon Voight si a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rolul secundar din filmul Girl, Interrupted in 2000.


1. Aishwarya Rai
 Ochii ei sunt cu adevarat cei mai frumosi din lume,asta ar trebui sa fie de ajuns.Insa Aishwarya a fost aleasa de revista Time in 2004 ca unul dintre “Cei mai influenti 100 de oameni din lume”,fiind considerata cea mai frumoasa femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails