miercuri, 30 martie 2011

Inspiration?!

Dupa despartirea de Kanye West, Amber Rose a intrat intr-un con de umbra. Singurul lucru cu care mai iese in evidenta a ramas, in continuare, stilul ei vestimentar. La ultima aparitie publica, Amber Rose si-a pus in evidenta formele voluptoase printr-o rochie mulata, la care nu a mai considerat ca ar fi nevoie si de sutien.

Amber Rose profita la maximum de sexualitatea ei, daca alte talente nu are. Celebra pentru...nimic si cunoscuta pentru relatia cu Kanye West, Amber Rose nu a reusit sa se impuna pana acum in showbizul american, in ciuda eforturilor ei.

Ca sa isi atinga telul, acela de a ajunge celebra, Amber si-a vopsit parul in albastru, si-a pus lentile de contact de ...extraterestru, a pozat dezbracata si s-a cuplat cu un barbat celebru...insa nu a fost de ajuns!

 Amber insa nu renunta si incearca sa atraga atentia cu orice mijloace...Desigur, cele mai la indemana mijloace sunt cele ... vestimentare!  



3 comentarii:

  1. avand in vedere ca Amber Rose are tatuaj pe mana dreapta , poza de mai sus cand apare tatuajul pe mana stanga este un mare fail :D

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil, oricum e interesanta Amber, putin prea excentrica dar macar s-a facut remarcata prin asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. pai atunci cand nu te baga nimeni in seama .. bagate tu :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails