miercuri, 28 decembrie 2011

5 trenduri pe care ar trebui sa le uitam!


1. Pantalonii harem
Sunt odiosi, clar! In primul rand, barbatii nu-i suporta, pentru ca ascund ceea ce ei admira cel mai mult la o femeie: posteriorul :)Apoi, acestia arata groaznic in orice combinatie si, cu toate ca sunt extrem de comozi, pantalonii harem nu sunt sexy deloc, sunt doar lasati. Atat.
2. UGG-urile (mie oricum imi plac deci nu renunt :)) )

Sunt pufoase, calduroase si se gasesc in toate culorile, dar, nu pot fi purtate oricand si oriunde. Sunt persoane care nu concep o tinuta fara UGG-uri, ceea ce este deja prea mult. Mersul in club cu aceste cizme imblanite si imense trage un semnal de alarma.
Fetelor, fiti comode din cand in cand, dar nu uitati sa fiti si feminine! Excesul de UGG dauneaza grav imaginii (de acordddd)

3. Animal print-ul
A fost anul asta peste tot: pe colanti, pe UGG-ri, pe cizme de cauciuc, pe carcasele de telefon, pe blugi, pe vestele din blana…efectiv peste tot. Toata lumea a luat-o razna cu acest imprimeu.
Probabil ca momentul de glorie al animal printului nu a apus inca, insa este recomandat sa se poarte in combinatii care sa nu raneasca ochii nimanui.

4. Paietele in exces
Ce este prea mult strica, iar paietele in exces nu fac rabat de la acest proverb. Tinutele pentru club includ paiete si sclipici si, in general, orice atrage atentia. Dar daca vei arata ca un neon nu vei face impresie buna si nici nu vei atrage priviri prietenoase.

5. Cizmele albe
In combinatie cu pantaloni negri sau... in orice combinatie! Sunt echivalente cu cel mai mare kitsch. Indiferent de outfit-ul pe care l-ai alege, acestea nu reprezinta optiunea potrivita si nici nu vor avea efectul pozitiv scontat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails