luni, 24 ianuarie 2011

Spune-mi ce fond de ten folosesti ca sa-ti spun cine esti."



"De ce fond de ten?"  
deoarece fata are nevoie de o protectie impotriva tuturor factorilor nocivi din atmosfera: praf, fum, radicali liberi, raze ultraviolete etc.
 
"Ce fond de ten?"
un raspuns fulger recomanda un fond de ten pentru toate tipurile de ten; alta varianta este alegerea unui fond de ten pentru fiecare tip de ten in parte. Trebuie citit pe ambalajul produsului, unde trebuie sa existe indicatii pretioase.
Exemple:"Anti Shine" (anti luciu) practic ne face sa ne dam seama ca este vorba de un produs destinat tenului lucios, gras, seboreic.  "Perfect Balance" ne invita sa studiem notiunea de "balanta" - de ten mixt (peste 80% din femei au acest tip de ten). In alegerea unui fond de ten trebuie sa se tina cont si de culoarea naturala a pielii pentru momentul in care este folosit.

"Cum folosesc un fond de ten?" 
un fond de ten se aplica pe fata demachiata, tonifiata si masata usor cu o crema de zi. Exista tot felul de accesorii utile atunci cand este vorba de machiaj iar pentru fond de ten exista pensule speciale sau buretei din latex natural. Atunci cand acestea nu exista se poate folosi mana personala, foarte curata. Fondul de ten se aplica intr-un strat subtire, uniform cu miscari usoare, daca se poate ascendente. 

"Trucuri"
  - surplusul de fond de ten se poate indeparta cu un servetel;
- cu doua nuante de fond de ten se pot corecta diferite defecte ale fetei (ex.- o fata rotunda se fardeaza cu un fond de ten mai deschis cu un ton, pe centru);
- daca fondul de ten este destinat tenului gras sau mixt nu se aplica si pe pleoape - acestea in general au tendinta de deshidratare si este clar ca nu au nevoie de matuire; pentru ele se va folosi un baton corector emolient;
- apa minerala pulverizata foarte fin pe fata improspateaza si fixeaza machiajul, oferind in acelasi timp si un aspect natural. 
...............

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails