joi, 24 noiembrie 2011

SCHOOL POST: Prieteni cu beneficii?

Ma amuza numai cand aud chestia asta, "prieteni cu beneficii" (cica asa se poarta mai nou) pai in primul rand cuvantul "prieten" nu se impaca bine cu "beneficii", oare de ce? 

 Pai pentru ca nu poti avea o prietenie pe interes, o prietenie (mai ales intre un baiat si o fata) a carei baza sunt interesele (adica sexul) nu dureaza, dhaaaa!

 Ce faci cand ti-ai atins scopul si nu mai poti beneficia de nimic de la pers respectiva? E logic ca ii dai un sut in fund pt. ca nu mai ai nevoie de ea, deci unde mai e "prietenia" aici?

 Dear boys, nu va mai uitati la filme (Friends with benefits) ca voi nu sunteti Justin Timberlake, zau asa... cu unu' ca Justin nu m-ar deranja o prietenie de genu' dar... cum spuneam voi nu sunteti el, deci... nu mai visati!
 Aaa... si fetelor nu mai fiti proaste, astea-s abureli ale baietilor, cand unu' va zice ca vrea sa fiti "prieteni cu beneficii" e clar ca nu-l interesati prea tare, dar daca voua va place sa va multumiti cu ce primiti sa nu va mai plangeti in pana mea ca ati fost "folosite".


 Eu una as refuza o relatie de genu', adica hai sa te mai pupi cu un asa zis "prieten" ca te atrage pe moment mai e cum mai e, dar sa mai faci si sex dhaaaa, clar NU (desi daca e vorba de Justin cred ca putem negocia, hi hi) :))

   Si un desen ca sa intelegeti "afacerea" ;;)


 SA FITI CUMINTI!:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails